Forum Index Search Forum Register Log in

Runs on XP to Win 10

Current

Download 7.0

Download 7.1 Beta5 upgrade



A donation makes a contribution towards the time and effort that's going in to running this site.

Steffen

Contact:
My mail address is
at the top of the paypal form :

Your donations will help to keep this site alive and well.


Update your links !! November 2016 the forum is at www.apachelounge.com/sambar

In the forum there are links to sambarserver.info,
replace "sambarserver.info" with "apachelounge.com/sambar"
not working after changing ports

 
Post new topic   Reply to topic    Sambar Forum Index -> Lounge
View previous topic :: View next topic  
Author Message
darkenedforest



Joined: 03 Jul 2010
Posts: 2

PostPosted: Sat 03 Jul '10 17:35    Post subject: not working after changing ports Reply with quote

I installed Sambar on my home computer, typed my ip address in a web browser and it worked fine. But when I change the port number to anything but 80, it won't load with the IP address anymore (http://<ip>:<port>/). It does load when you type http://localhost:<port>/. I have a netgear router. As far as I can tell there is nothing in the setup that is interefering with it. I tried port 8080, after pushing the routers remote management over to 8081, and several random ones.

Any ideas?
Back to top
View user's profile
darkenedforest



Joined: 03 Jul 2010
Posts: 2

PostPosted: Sat 03 Jul '10 19:06    Post subject: Follow up Reply with quote

The light bulb finally came on. I set up port forwarding in my router and it now works great.
Back to top
View user's profile

Post new topic   Reply to topic    Sambar Forum Index -> Lounge
Page 1 of 1