Forum Index Search Forum Register Log in

Runs on XP to Win 10

Current

Download 7.0

Download 7.1 Beta5 upgrade



A donation makes a contribution towards the time and effort that's going in to running this site.

Steffen

Contact:
My mail address is
at the top of the paypal form :

Your donations will help to keep this site alive and well.


Update your links !! November 2016 the forum is at www.apachelounge.com/sambar

In the forum there are links to sambarserver.info,
replace "sambarserver.info" with "apachelounge.com/sambar"
Sambar 6.4 + Php 5.2.1

 
Post new topic   Reply to topic    Sambar Forum Index -> Coding & Script Corner
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cobra98



Joined: 07 Feb 2007
Posts: 21

PostPosted: Sat 10 Feb '07 17:46    Post subject: Sambar 6.4 + Php 5.2.1 Reply with quote

I installed Php 5.2.1 and implented it with sambar ...
without php.ini File I get a phpinfo ...
with it i get always a blank screen, no error under logs of php or
isapi/server.log
I change the recommended php.ini to all necessary settings, didn't work
I dissabled all the "ext" dlls to see if this is the problem, still not working

So I installed now Php 4.4.4 and this is working now without a problem ...
change the recommended php.ini as usual and no problem ...

Does somebody know a solution?

Also if I install all options and only sambar server, the php install is missing files ...
so i downloaded "pecl-5.2.1-Win32.zip" and copied it to the ext directory
it started without an error but sambar didn't pop up after restarting ...

Anybody knows the solution or a good tutorial?
Back to top
View user's profile
Steffen



Joined: 07 Jun 2004
Posts: 413
Location: Netherlands

PostPosted: Sat 10 Feb '07 18:18    Post subject: Reply with quote

Strange, I run it without issues.

Did you downloaded the PHP 5.2.1 zip package from php.net ?
Back to top
View user's profile Visit poster's website
cobra98



Joined: 07 Feb 2007
Posts: 21

PostPosted: Sat 10 Feb '07 21:47    Post subject: Reply with quote

I tried installer ...
Back to top
View user's profile
cobra98



Joined: 07 Feb 2007
Posts: 21

PostPosted: Thu 22 Feb '07 20:38    Post subject: Reply with quote

what did you modified in your php.ini?
Back to top
View user's profile
ihasseb



Joined: 16 Jan 2015
Posts: 1

PostPosted: Fri 16 Jan '15 6:23    Post subject: Reply with quote

It works if I put the PHP files in the DOCS directory from the sambar server, but i use the FTP server too. And the FTP-server works also in the DOCS directory. And wen you go to the FTP server you see there als the php files... I don't want that , but i don't know how to get it alright....???




_____________________
http://www.examvce.com/
www.unideb.hu
www.uni-mannheim.de
Back to top
View user's profile

Post new topic   Reply to topic    Sambar Forum Index -> Coding & Script Corner
Page 1 of 1