logoon  windows
Apache Lounge
Webmasters

 


About

Forum Index Downloads Search Forum Register Log in  RSS Apache Lounge


Keep Server Online

If you find the Apache Lounge, the downloads and overall help useful, please express your satisfaction with a donation.

or

Bitcoin

A donation makes a contribution towards the costs, the time and effort that's going in this site and building.

Thank You! Steffen

Apache Lounge is not sponsored by anyone.

Your donations will help to keep this site alive and well, and continuing the building of the binaries.




MOD_INFO .... /server-info results in 404

 
Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Apache third-party Modules



View previous topic :: View next topic  
Author Message
Brian



Joined: 21 Oct 2005
Posts: 208
Location: Puyallup, WA USA

PostPosted: Thu 13 Oct '11 21:04    Post subject: MOD_INFO .... /server-info results in 404 Reply with quote

Okay I am stumped, undoubtedly something I am overlooking. Working AL releases of Apache 2.2.21 32 bit, mod_info, and /server-status displays but /server-info results in a 404.

The CONF that I include into the HTTPD.CONF file is as follows:

Code:
LoadModule status_module modules/mod_status.so
LoadModule info_module modules/mod_info.so

<Location /server-status>
    SetHandler server-status
    Order allow,deny
    Allow from all
</Location>

ExtendedStatus On

<Location /server-info>
    SetHandler server-info
    Order allow,deny
    Allow from all
</Location>

I cannot see why /server-info is resulting in a 404, what should I be looking for?

NOTE: It is worth pointing out that this is a dev server on an isolated network, security is not a concern at this point.

Thanks.
Back to top
James Blond
Moderator


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 4984
Location: Germany, Next to Hamburg

PostPosted: Fri 14 Oct '11 11:24    Post subject: Reply with quote

I guess you already restarted your apache Wink

However, to see if that works you can look if apache loads that module correct via

Code:

httpd -M


Cause a not loaded module can be the only reason to get a 404 on that, since your config is correct.
Back to top
Steffen
Moderator


Joined: 15 Oct 2005
Posts: 2137
Location: Hilversum, NL, EU

PostPosted: Fri 14 Oct '11 11:25    Post subject: Reply with quote

Sure do you have:

Include conf/extra/httpd-info.conf

in your httpd.conf ?


Steffen
Back to top
Brian



Joined: 21 Oct 2005
Posts: 208
Location: Puyallup, WA USA

PostPosted: Fri 14 Oct '11 20:58    Post subject: Reply with quote

Steffen and James, yes and yes.

I did restart the service with each change - and also for good measure.

httpd -M shows the info_module (shared).

The CONF file I pasted in my first post is the included conf/extra/httpd-info.conf file so it includes configuration for both server-info and server-status.
Back to top


Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Apache third-party Modules
Page 1 of 1