logo
Apache Lounge
Webmasters

 


About

Forum Index Downloads Search Register Log in  RSS Apache Lounge
 



Keep Server Online

If you find the Apache Lounge, the downloads and overall help useful, please express your satisfaction with a donation.

or

Bitcoin

A donation makes a contribution towards the costs, the time and effort that's going in this site and building.

Thank You! Steffen

Apache Lounge is not sponsored.

Your donations will help to keep this site alive and well, and continuing building binaries.



Rewritten URL Appears, But Bad GET Value Is Processed

 
Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Apache



View previous topic :: View next topic  
Author Message
phdphd



Joined: 22 Jun 2017
Posts: 2

PostPosted: Thu 22 Jun '17 23:29    Post subject: Rewritten URL Appears, But Bad GET Value Is Processed Reply with quote

Hi All,

I am new to URL rewriting.

I have a series of PHP subscription forms that works well in a non-url rewriting context.

When the user clicks a link (with href of type "subscription.php?id=new"), a form appears with country names in it. Then when the user clicks a country name (with href of type "subscription.php?country=ID_000_AAA", where 0 and A represent respectively a digit and an uppercase letter), a new form appears adapted to the country chosen.

I tried to convert this into an url rewriting context, and here is the problem. When the user clicks a country name, the country names form displays again. Despite the fact that the address bar contains the url rewriting version of the clicked link, a print_r($_GET) shows that it is still the GET parameter/value pair from the first form that is processed, not the GET parameter/value pair for the country clicked.

Thanks for your help.

PS/BTW, does [.*] include underscores ?
Back to top
James Blond
Moderator


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 6202
Location: Germany, Next to Hamburg

PostPosted: Wed 28 Jun '17 16:44    Post subject: Reply with quote

Please post your rewrite rule and condition
Back to top
phdphd



Joined: 22 Jun 2017
Posts: 2

PostPosted: Thu 29 Jun '17 13:45    Post subject: Reply with quote

I got the solution through PHP FREAKS forum, at https://forums.phpfreaks.com/topic/304191-correct-user-friendly-url-appears-but-bad-get-value-is-processed/#entry1547648. Thanks.
Back to top


Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Apache
Page 1 of 1