logo
Apache Lounge
Webmasters

 


About

Forum Index Downloads Search Register Log in  RSS Apache Lounge
 



Keep Server Online

If you find the Apache Lounge, the downloads and overall help useful, please express your satisfaction with a donation.

or

Bitcoin

A donation makes a contribution towards the costs, the time and effort that's going in this site and building.

Thank You! Steffen

Apache Lounge is not sponsored.

Your donations will help to keep this site alive and well, and continuing building binaries.



PHP - How to work with word document

 
Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Coding & Scripting Corner



View previous topic :: View next topic  
Author Message
Modern Merlin



Joined: 30 Oct 2007
Posts: 10
Location: Roseville

PostPosted: Thu 01 Nov '07 16:18    Post subject: PHP - How to work with word document Reply with quote

I know in VB there is a way to create a button that will allow you to download certain information from a database into a word document. However I have not been able to find this for PHP and was wondering if perhaps there was a way and I am just not finding it? Or if this is not something that can be done...

Thanks!

Modern Merlin
Back to top
James Blond
Moderator


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 6255
Location: Germany, Next to Hamburg

PostPosted: Thu 01 Nov '07 17:04    Post subject: Reply with quote

You can load data from many different DB's. But I don't know a way to put that into a word document with php.
Maybe you can use the COM interface from PHP and play with VBS with is near to VB.

http://www.apachelounge.com/viewtopic.php?t=209

&

http://de3.php.net/com
Back to top
James Blond
Moderator


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 6255
Location: Germany, Next to Hamburg

PostPosted: Fri 02 Nov '07 13:15    Post subject: Reply with quote

I've found a PHP class which an create word.

http://www.phpclasses.org/browse/package/3553.html
Back to top
Modern Merlin



Joined: 30 Oct 2007
Posts: 10
Location: Roseville

PostPosted: Fri 02 Nov '07 18:24    Post subject: Reply with quote

Excellent! Thanks!

Now my problem is that Im trying to auto fill in part of my form from a drop down menu. Everything I have found on the web isnt working...

Any suggestions?

Modern Merlin
Back to top
James Blond
Moderator


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 6255
Location: Germany, Next to Hamburg

PostPosted: Fri 02 Nov '07 21:15    Post subject: Reply with quote

Use the search

Link
Back to top


Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Coding & Scripting Corner
Page 1 of 1