logo
Apache Lounge
Webmasters

 


About

Forum Index Downloads Search Register Log in  RSS Apache Lounge
 



Keep Server Online

If you find the Apache Lounge, the downloads and overall help useful, please express your satisfaction with a donation.

or

Bitcoin

A donation makes a contribution towards the costs, the time and effort that's going in this site and building.

Thank You! Steffen

Apache Lounge is not sponsored.

Your donations will help to keep this site alive and well, and continuing building binaries.



Memory Usage Statistics for ApacheStats available

 
Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Apache Webmaster Tools & Utilities



View previous topic :: View next topic  
Author Message
Steffen
Moderator


Joined: 15 Oct 2005
Posts: 2574
Location: Hilversum, NL, EU

PostPosted: Wed 30 Apr '08 22:34    Post subject: Memory Usage Statistics for ApacheStats available Reply with quote

I made a Apache Memory Usage Add-on available for the ApacheStats on the download page.

See the graphs at http://www.land10.nl/apachestatus/

Enjoy,

Steffen
Back to top
Steffen
Moderator


Joined: 15 Oct 2005
Posts: 2574
Location: Hilversum, NL, EU

PostPosted: Thu 01 May '08 16:11    Post subject: Reply with quote

Added today the Total used Memory in the graph.

The information is taken from the Windows Task Manager. The Mem Usage of the httpd.exe processes are summed, and the Mem Usage of all processes in Taskmanager are summed.

Steffen
Back to top
reidak



Joined: 07 Jul 2006
Posts: 12

PostPosted: Wed 14 May '08 14:53    Post subject: Reply with quote

thanks for this tool!

I did a quick setup and get:

httpd.exe processes 0 B 0 B 0 B
all processes total 33 MB 30 MB 30 MB

Looking at Task-Manager I see 2 x httpd.exe with 10 and 12 MB
and all processes are ~ 300 MB.

How can I get it to work correct for me?
Back to top
Steffen
Moderator


Joined: 15 Oct 2005
Posts: 2574
Location: Hilversum, NL, EU

PostPosted: Wed 14 May '08 18:53    Post subject: Reply with quote

Can you send me the httpdmem.cache in the /ApacheStats/bin folder ?

Steffen
Back to top
Steffen
Moderator


Joined: 15 Oct 2005
Posts: 2574
Location: Hilversum, NL, EU

PostPosted: Thu 15 May '08 20:57    Post subject: Reply with quote

Thanks for the report and mail.

The Digit Grouping Symbol was the issue, it can be for example a "." or a "," (eg. 12.456K or 12,456K). Changed it so that it does not matter what the symbol is.

I updated the download.

Steffen
Back to top
reidak



Joined: 07 Jul 2006
Posts: 12

PostPosted: Fri 16 May '08 10:25    Post subject: Reply with quote

Thanks for the fast update.
It works fine and I get:

httpd.exe processes 21 MB 1010 kB 21 MB
all processes total 640 MB 54 MB 453 MB
Back to top
reidak



Joined: 07 Jul 2006
Posts: 12

PostPosted: Wed 28 May '08 10:36    Post subject: Reply with quote

Here is a working solution for win2k with 'memsnap.exe' from
system tools.
Steffen put this file at http://www.apachelounge.com/download/contr/httpdmem-w2k.zip

Have fun.
Back to top


Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Apache Webmaster Tools & Utilities
Page 1 of 1