logo
Apache Lounge
Webmasters

 


About

Forum Index Downloads Search Register Log in  RSS Apache Lounge
 



Keep Server Online

If you find the Apache Lounge, the downloads and overall help useful, please express your satisfaction with a donation.

or

Bitcoin

A donation makes a contribution towards the costs, the time and effort that's going in this site and building.

Thank You! Steffen

Apache Lounge is not sponsored.

Your donations will help to keep this site alive and well, and continuing building binaries.



Internet Explorer shows a red cross graphic when pictures 0

 
Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Coding & Scripting Corner



View previous topic :: View next topic  
Author Message
PSA-PL



Joined: 17 Oct 2011
Posts: 3
Location: Germany

PostPosted: Mon 17 Oct '11 15:16    Post subject: Internet Explorer shows a red cross graphic when pictures 0 Reply with quote

Hello,

please can somebody help for this special problematic:

If a user visit our homepage with IE Browser and a graphic are missing then its create a error/missing-picture with a red cross in a corner > So if you use a firefox-Browser it shows correctly nothing on this position.

Our Problem we must have a picture-matrix and when a picture is assigned then it will be shows.

So I hope you have a Info about a modification on appache (mod_rewrite o.other) to help me ...

Thanks a lot ... Peter
Back to top
James Blond
Moderator


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 6255
Location: Germany, Next to Hamburg

PostPosted: Mon 17 Oct '11 17:09    Post subject: Reply with quote

Hi Peter,
you should use a transparent 1x1 px gif image for those parts.

if you still have a question please ask again.
Back to top
PSA-PL



Joined: 17 Oct 2011
Posts: 3
Location: Germany

PostPosted: Mon 17 Oct '11 17:57    Post subject: transparent gif Reply with quote

Hi James,

thanks for your quick answer !

It´s a pitty but I could not use a single file for it because the Numbers of pictures that are assigne´d to the products are chainging and so I need a script or appache-site modification.

I thought a prepare of the appache ini (mod_rewrite) can clean this error messages ...

Perhaps you have an other idea ... Thanks

Peter

PS: here you see my problem:
look this side with IE and once more with firefox

http://www.paul-lange.de/cgi-bin/tradepro/shop/frontde/tradepro.cgi?func=det&wkid=1847853175600&rub=39992&root=72987&artnr=3585&pn=0&sbeg=&artfilter=
Back to top
James Blond
Moderator


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 6255
Location: Germany, Next to Hamburg

PostPosted: Mon 17 Oct '11 19:54    Post subject: Reply with quote

I think it is might a good idea to use a php script as 404 error handler, and if the requested file was a picture the php (or cgi) script will deliver the transparent picture.
Back to top
Virsacer



Joined: 16 Jan 2010
Posts: 108
Location: Germany, Darmstadt

PostPosted: Mon 17 Oct '11 21:59    Post subject: Reply with quote

If there is no picture then why do you output an img tag there?

BTW: If you want to have a "broken image indicator" in firefox, put that in your userContent.css:
Code:
img:-moz-broken{
   -moz-force-broken-image-icon:1;
   width:24px;
   height:24px;
}
Back to top
PSA-PL



Joined: 17 Oct 2011
Posts: 3
Location: Germany

PostPosted: Tue 18 Oct '11 10:45    Post subject: Thanks for your Help Reply with quote

I found a way by uae the "onerror" <TAG> Modification

so in that way:

<img src="missingpicname.jpg" onerror="this.src='default1_1px_pic.jpg'"/>

Thanks a lot!!!

It works

Peter Smile
Back to top


Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Coding & Scripting Corner
Page 1 of 1