logo
Apache Lounge
Webmasters

 


About

Forum Index Downloads Search Register Log in  RSS Apache Lounge
 


Keep Server Online

If you find the Apache Lounge, the downloads and overall help useful, please express your satisfaction with a donation.

or

Bitcoin

A donation makes a contribution towards the costs, the time and effort that's going in this site and building.

Thank You! Steffen

Apache Lounge is not sponsored.

Your donations will help to keep this site alive and well, and continuing building binaries.




httpd mod_wsgi

 
Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Apache third-party Modules



View previous topic :: View next topic  
Author Message
Volodymyr Kirichinets



Joined: 19 Oct 2015
Posts: 2
Location: Dnipropetrovsk

PostPosted: Tue 20 Oct '15 14:46    Post subject: httpd mod_wsgi Reply with quote

Hello Apache Team!
I have a problem.
When i start httpd, can`t run subprocess from views.py or models.py.
When i start django default server all working good.
Question is - this is a configuration apache problem or other?
Thanks
Back to top
James Blond
Moderator


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 6378
Location: Germany, Next to Hamburg

PostPosted: Wed 21 Oct '15 15:52    Post subject: Reply with quote


  • Where did you download that moduel?
  • How does your config part for that looks like?
  • apache error log?
  • errors on the console?
  • Windows event log errors?
Back to top
Volodymyr Kirichinets



Joined: 19 Oct 2015
Posts: 2
Location: Dnipropetrovsk

PostPosted: Wed 21 Oct '15 16:50    Post subject: httpd mod_wsgi Reply with quote

I dont download httpd. httpd and mod_wsgi preinstaled in SL(Scientific Linux) RHEL 7. Apache is working good i had not any error logs. When httpd is run, he just do nothing when i try to start subprocess or import file from views.py or models.py. I use now default setting of httpd, but i try all settings from configure mod_wsgi docs.
Back to top


Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Apache third-party Modules
Page 1 of 1