logo
Apache Lounge
Webmasters

 


About

Forum Index Downloads Search Register Log in  RSS Apache Lounge
 



Keep Server Online

If you find the Apache Lounge, the downloads and overall help useful, please express your satisfaction with a donation.

or

Bitcoin

A donation makes a contribution towards the costs, the time and effort that's going in this site and building.

Thank You! Steffen

Apache Lounge is not sponsored by anyone.

Your donations will help to keep this site alive and well, and continuing the building of the binaries.



configuring mod_proxy with JBoss EAP-7 running in standalone

 
Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Other Software



View previous topic :: View next topic  
Author Message
kalai_5665



Joined: 05 Oct 2016
Posts: 1
Location: canada

PostPosted: Thu 06 Oct '16 16:39    Post subject: configuring mod_proxy with JBoss EAP-7 running in standalone Reply with quote

Hi,

I'm newbie here...i'm trying to configure web proxy to get my application. so the set-up is
apache httpd 2.4 / mod_proxy (windows) => jboss-eap-7.0/standalone (linux)

The ultimate goal is to mask the application from https://vtorfrmqa03.monad.mycorp.com:8443/firms to https://prmeightqa.corp.mycorp.com/firms
the issue i'm getting whenever i try to access - Invalid parameter: redirect_uri

in my httpd.conf:
<VirtualHost *:443>
ServerName prmeightqa.corp.mycorp.com:443

SSLProtocol TLSv1.1 TLSv1.2
SSLCipherSuite ALL:!aNULL:!ADH:!eNULL:!LOW:!EXP:RC4+RSA:+HIGH:+MEDIUM
SSLProxyCipherSuite ECDHE-RSA-AES256-SHA384:AES256-SHA256:RC4:HIGH:MEDIUM:!LOW:!EXP:!SSLv2:!aNULL:!EDH:!ECDH:!ECDSA:!AESGCM:!eNULL:!NULL
SSLEngine On
SSLProxyEngine on

SSLProxyVerify none
SSLProxyCheckPeerCN off
SSLProxyCheckPeerName off
SSLProxyCheckPeerExpire off

SSLCertificateKeyFile conf/certs/server.key
SSLCertificateFile conf/certs/certnew-prmeightqa.pem
SSLCertificateChainFile conf/certs/certnew-chain-prmeightqa.p7b

#ProxyRequests Off
RequestHeader set X-Forwarded-Proto "https"
ProxyPreserveHost On
#SetEnv force-proxy-request-1.0 1
#SetEnv proxy-nokeepalive 1
#New Firms
ProxyPass /firms https://vtorfrmqa03.monad.mycorp.com:8443/firms
ProxyPassReverse /firms https://vtorfrmqa03.monad.mycorp.com:8443/firms


</VirtualHost>

in my standalone.xml
<subsystem xmlns="urn:jboss:domain:undertow:3.0">
<buffer-cache name="default"/>
<server name="default-server">
<http-listener name="default" redirect-socket="https" socket-binding="http" proxy-address-forwarding="true"/>
<https-listener name="https" socket-binding="https" security-realm="UndertowRealm"/>
<host name="default-host" alias="localhost">
<location name="/" handler="welcome-content"/>
<filter-ref name="server-header"/>
<filter-ref name="x-powered-by-header"/>
</host>
</server>
<servlet-container name="default">
<jsp-config/>
<websockets/>
</servlet-container>
<handlers>
<file name="welcome-content" path="${jboss.home.dir}/welcome-content"/>
</handlers>
<filters>
<response-header name="server-header" header-value="JBoss-EAP/7" header-name="Server"/>
<response-header name="x-powered-by-header" header-value="Undertow/1" header-name="X-Powered-By"/>
</filters>
</subsystem>

Please help locate what's missing or wrong with my configuration. Thanks
Back to top
James Blond
Moderator


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 6153
Location: Germany, Next to Hamburg

PostPosted: Tue 11 Oct '16 21:49    Post subject: Reply with quote

´WHat is in your error log and access log about it?
Back to top


Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Other Software
Page 1 of 1