Apache Lounge



Forum Index Downloads Search Register Log in  RSS Apache Lounge

Keep Server Online

If you find the Apache Lounge, the downloads and overall help useful, please express your satisfaction with a donation.



A donation makes a contribution towards the costs, the time and effort that's going in this site and building.

Thank You! Steffen

Apache Lounge is not sponsored.

Your donations will help to keep this site alive and well, and continuing building binaries.

BitNami WAMP Stack

Contains ApacheLounge build

issue using proxy : image is wrong retrieved

Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Apache

View previous topic :: View next topic  
Author Message

Joined: 18 Aug 2015
Posts: 16
Location: canada

PostPosted: Fri 22 Sep '17 17:23    Post subject: issue using proxy : image is wrong retrieved Reply with quote

I have a html server http://pp000c29784409.usask.ca/ that i am trying to reverse proxy from an Apache 2.4 server using ProxyPass ,ProxyPassReverse and RewriteRule.

the idea is to display all the html content from http://pp000c29784409.mysite.org/ via univers.mysite.org/repo (this is the Apache server)

to this end i have this set up in the http.conf

   <IfModule mod_proxy.c>
      RewriteEngine on
       RewriteRule ^/(images|javascripts|stylesheets)(.*) /repo/$1$2
       SSLProxyEngine on
       ProxyVia On
       ProxyPass        /repo http://pp000c29784409.mysite.org/
       ProxyPassReverse /repo http://pp000c29784409.mysite.org/

this works except to a graphic on the page

IIS Windows Server

<div id="container">
<a href="./reports"><img src="iis-85.png" alt="IIS" width="960" height="600" /></a>

in the above the image is trying to be retrieved from pp000c29784409.mysite.org/iis-85.png

it should be


which is what I was trying to do using the rewrite , what is the correct form to do that?
Back to top

Joined: 15 Oct 2005
Posts: 2629
Location: Hilversum, NL, EU

PostPosted: Sat 07 Oct '17 13:47    Post subject: Reply with quote

When you try with a slash after /repo: /repo/ ?

When still not works, have a look at mod_proxy_html :


And tutorial:

Back to top

Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Apache
Page 1 of 1