logo
Apache Lounge
Webmasters

 


About

Forum Index Downloads Search Register Log in  RSS Apache Lounge
 



Keep Server Online

If you find the Apache Lounge, the downloads and overall help useful, please express your satisfaction with a donation.

or

Bitcoin

A donation makes a contribution towards the costs, the time and effort that's going in this site and building.

Thank You! Steffen

Apache Lounge is not sponsored.

Your donations will help to keep this site alive and well, and continuing building binaries.



Apache 2.2 on 2008 R2 wont start after modding httpd for SSL

 
Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Apache



View previous topic :: View next topic  
Author Message
jcorso1212



Joined: 31 Oct 2014
Posts: 1

PostPosted: Fri 31 Oct '14 19:05    Post subject: Apache 2.2 on 2008 R2 wont start after modding httpd for SSL Reply with quote

New to Apache Web Server. Built the self signed certs, and tried to bring up server after configuring the httpd.conf file. (seen Below)

I also included the section of the error log file that is pertinent. Could really use a hand.

Thanks!

httpd.conf

Admin note:

httpd.conf removed, use past bin. See forum rules.

_________________________________________________

error.log
___________________________________________________

[Fri Oct 31 11:50:15 2014] [notice] Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Fri Oct 31 11:50:15 2014] [notice] Child 2876: Exit event signaled. Child process is ending.
[Fri Oct 31 11:50:16 2014] [notice] Child 2876: Released the start mutex
[Fri Oct 31 11:50:17 2014] [notice] Child 2876: All worker threads have exited.
[Fri Oct 31 11:50:17 2014] [notice] Child 2876: Child process is exiting
[Fri Oct 31 11:50:17 2014] [notice] Parent: Child process exited successfully.
[Fri Oct 31 11:50:18 2014] [warn] Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]
[Fri Oct 31 11:50:18 2014] [warn] Init: (192.168.1.183:443) You configured HTTP(80) on the standard HTTPS(443) port!
[Fri Oct 31 11:50:18 2014] [warn] Init: (192.168.1.183:443) You configured HTTP(80) on the standard HTTPS(443) port!
[Fri Oct 31 11:50:18 2014] [notice] Apache/2.2.25 (Win32) mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/0.9.8y configured -- resuming normal operations
[Fri Oct 31 11:50:18 2014] [notice] Server built: Jul 10 2013 01:52:12
[Fri Oct 31 11:50:18 2014] [notice] Parent: Created child process 3292
[Fri Oct 31 11:50:18 2014] [warn] Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]
[Fri Oct 31 11:50:18 2014] [warn] Init: (192.168.1.183:443) You configured HTTP(80) on the standard HTTPS(443) port!
[Fri Oct 31 11:50:19 2014] [warn] Init: (192.168.1.183:443) You configured HTTP(80) on the standard HTTPS(443) port!
[Fri Oct 31 11:50:19 2014] [notice] Child 3292: Child process is running
[Fri Oct 31 11:50:19 2014] [notice] Child 3292: Acquired the start mutex.
[Fri Oct 31 11:50:19 2014] [notice] Child 3292: Starting 64 worker threads.
[Fri Oct 31 11:50:19 2014] [notice] Child 3292: Starting thread to listen on port 443.
[Fri Oct 31 11:50:33 2014] [error] [client 192.168.1.183] Invalid method in request \x16\x03\x03
[Fri Oct 31 11:50:33 2014] [error] [client 192.168.1.183] Invalid method in request \x16\x03\x01
[Fri Oct 31 11:50:33 2014] [error] [client 192.168.1.183] Invalid method in request \x16\x03
[Fri Oct 31 11:50:38 2014] [error] [client 192.168.1.183] Invalid method in request \x16\x03\x03
[Fri Oct 31 11:50:38 2014] [error] [client 192.168.1.183] Invalid method in request \x16\x03\x01
[Fri Oct 31 11:50:38 2014] [error] [client 192.168.1.183] Invalid method in request \x16\x03
[Fri Oct 31 11:52:58 2014] [notice] Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Fri Oct 31 11:52:58 2014] [notice] Child 3292: Exit event signaled. Child process is ending.
[Fri Oct 31 11:52:59 2014] [notice] Child 3292: Released the start mutex
[Fri Oct 31 11:53:00 2014] [notice] Child 3292: All worker threads have exited.
[Fri Oct 31 11:53:00 2014] [notice] Child 3292: Child process is exiting
[Fri Oct 31 11:53:00 2014] [notice] Parent: Child process exited successfully.
Back to top
glsmith
Moderator


Joined: 16 Oct 2007
Posts: 2123
Location: Sun Diego, USA

PostPosted: Sat 01 Nov '14 3:33    Post subject: Reply with quote

[Fri Oct 31 11:50:18 2014] [warn] Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]


In httpd-ssl.conf make sure one of the SSLSessionCache in uncommented:
SSLSessionCache "shmcb:logs/ssl_scache(512000)"
Back to top


Post new topic   Reply to topic    Apache Forum Index -> Apache
Page 1 of 1