logo
Apache Lounge
Webmasters

 

About Forum Index Downloads Search Register Log in  RSS Apache Lounge  


Keep Server Online

If you find the Apache Lounge, the downloads and overall help useful, please express your satisfaction with a donation.

or

Bitcoin

A donation makes a contribution towards the costs, the time and effort that's going in this site and building.

Thank You! Steffen

Your donations will help to keep this site alive and well, and continuing building binaries. Apache Lounge is not sponsored.


Post new topic   Forum Index -> Apache View previous topic :: View next topic
Reply to topic   Topic: Web Site Different between external and localhost
Author
captcurrent



Joined: 26 Dec 2021
Posts: 3
Location: USA

PostPosted: Sun 26 Dec '21 20:49    Post subject: Web Site Different between external and localhost Reply with quote

OK I know tho has to be an issue with the apache configuration. When I access the server on localhost. I get the expected default message "It works".

When I access the web page external (kasdivi.doomdns.com) I get a page that I think is an error message from one of my security program say "The browser you are using may have difficulty receiving images and video. If you experience any issues viewing this page, we suggest using Internet Explorer."

Obviousily there is a configuration problem but I can find a way to get my browser to find where it got this page from. Any suggestions for possible;e trouble shooting?? Mad
Back to top
admin
Site Admin


Joined: 15 Oct 2005
Posts: 638

PostPosted: Sun 26 Dec '21 21:41    Post subject: Reply with quote

When I go to kasdivi.doomdns.com I get a tp-link LOG IN page.
Back to top
captcurrent



Joined: 26 Dec 2021
Posts: 3
Location: USA

PostPosted: Sun 26 Dec '21 22:58    Post subject: Reply with quote

stranger and stranger. My routers is TP link and has been a PITA. Let me try swapping I out

Appreciate the quick response
Back to top
captcurrent



Joined: 26 Dec 2021
Posts: 3
Location: USA

PostPosted: Mon 27 Dec '21 14:37    Post subject: Reply with quote

OK for readers... apparently I couldn't have this router responding to port 80. It must take incoming requests to port 80 before the port forwarding . Chnaged the router access port and everything worked properly. Go figure
Back to top
admin
Site Admin


Joined: 15 Oct 2005
Posts: 638

PostPosted: Mon 27 Dec '21 14:53    Post subject: Reply with quote

Indeed ok.

Get now It works and Still Works!
Back to top


Reply to topic   Topic: Web Site Different between external and localhost View previous topic :: View next topic
Post new topic   Forum Index -> Apache