logo
Apache Lounge
Webmasters

 

About Forum Index Downloads Search Register Log in  RSS Apache Lounge  


Keep Server Online

If you find the Apache Lounge, the downloads and overall help useful, please express your satisfaction with a donation.

or

Bitcoin

A donation makes a contribution towards the costs, the time and effort that's going in this site and building.

Thank You! Steffen

Your donations will help to keep this site alive and well, and continuing building binaries. Apache Lounge is not sponsored.



Post new topic   Forum Index -> Apache View previous topic :: View next topic
Reply to topic   Topic: Problem authenticating with mod_sspi
Author
medaugh



Joined: 01 Mar 2006
Posts: 1
Location: Atlanta, GA

PostPosted: Wed 01 Mar '06 18:31    Post subject: Problem authenticating with mod_sspi Reply with quote

I am fairly new to apache and have set up a site using SSL. Within the ssl.conf file, I have a directory that I want only registered users of my domain to be able to access. I am using the sspi module and when I attempt to login, I get 401 errors each time. Below is the directory statement from my ssl.conf file. The site prompts me for login but never allows me to login. Any help would be greatly appreciated.

Quote:

<Directory "c:/httpd/html/secure">
#Options All
AllowOverride AuthConfig
AuthName "Please Enter Your Username and Password"
AuthType SSPI
require valid-user
SSPIAuth On
SSPIAuthoritative On
SSPIDomain xxxxx
#SSPIOmitDomain On
#SSPIUsernameCase lower


Options All +MultiViews +ExecCGI -Indexes +Includes
Order allow,deny
Allow from all

</Directory>
Back to top
James Blond
Moderator


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 6684
Location: Germany, Next to Hamburg

PostPosted: Thu 02 Mar '06 12:35    Post subject: Reply with quote

<Directory "c:/httpd/html/secure">

Options All +MultiViews +ExecCGI -Indexes +Includes

AllowOverride None
Order allow,deny
Allow from all
# SSPI authentication
AuthName "Please Enter Your Username and Password"
AuthType SSPI
SSPIAuth On
SSPIAuthoritative On
require valid-user
</Directory>
Back to top


Reply to topic   Topic: Problem authenticating with mod_sspi View previous topic :: View next topic
Post new topic   Forum Index -> Apache